Meidän Palvelumme

Laaja Valikoima Valmistuspalveluita

Elektrovalin henkilöstöllä on vahva teollisuuselektroniikan tuntemus ja ymmärrys ja hyödynnämme sitä kehittääksemme sopivimman tuotteen asiakkaan tarpeiden mukaan. Uskomme pitkäaikaiseen kumppanuuteen ja jatkuvaan tukeen asiakkaiden tuotantotarpeissa.

LED-Valaistus

Voimme valmistaa minkä tahansa tyyppisiä LED-levyjä tarpeidesi ja vaatimusten mukaan. Levyjemme materiaalit vaihtelevat FR4:stä ja CEM3:stä alumiiniin. Asennamme miljoonia LED:jä kuukaudessa ja myös suunnittelemme sekä valmistamme omat testerimme jokaiselle LED-levylle varmistaaksemme 100% toimivuuden. Tarjoamme myös useita erilaisia piirilevyjen erottajia, jotka soveltuvat kaikenlaisille LED-levyille.

Voimme myös tehdä LED-valojen loppukokoonpanon ja toimittaa lopputuotteen asiakkaillemme. Meillä on myös 100% uudelleenkäytettävä pakkausjärjestelmä, jota käytämme kaikissa toimitetuissa tuotteissamme.

Onko sinulla idea LED-valoista tai haluatko kehittää nykyisiä LED-tuotteisia? Ota meihin yhteyttä ja me teemme sen sinulle.

Elektroval-09747
Elektroval-04847

Teollisuuselektroniikkaa

Pystymme valmistamaan perinteisemmästä erittäin moderniin teollisuuselektroniikkaan. Meillä on joustava ja laaja valikoima asiakkaidemme tarvitsemia tuotteita ja tarjoamme laadukasta valmistusta ja tarkkoja kokoonpanopalveluita markkinoiden pienimmistä elektroniikkakomponenteista aina suurimpiin.

Tarjoamme asiakkaillemme lukuisia valmistusprosesseja kuten:

  • SMD-kokoonpano
  • Aaltojuotos ja käsijuotos (lyijytön/lyijyllinen)
  • Automaattinen lakkaus
  • Visuaalinen kameratarkastus
  • Mekaaninen kokoonpano, testaus ja loppukokoonpano

Onko sinulla tuoteidea? Haluatko päivittää jo olemassa olevan tuotteesi? Ota meihin yhteyttä ja me teemme siitä totta.

Tutustu palveluihimme