Ketä olemme

Elektroval-09924

Pohjoismaiden Laadukkainta Elektroniikkaa

Elektroval Oy:n missiona on valmistaa korkealaatuisia elektroniikkakomponentteja ja tarjota lisäarvoa elektroniikan valmistuspalveluiden toimittamisessa kilpailukykyisellä hinnoittelulla, korkealla laadulla ja erinomaisella asiakastuella. avoitteenamme on saavuttaa sellainen tuotantokyvyn ja tehokkuuden taso, että pystymme toteuttamaan teknisesti vaativimmatkin asiakasratkaisut erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Meillä on erittäin toimiva laatupolitiikka, joka varmistaa valmistusstantardien ylläpidon ja kehittämisen. Tavoitteena on jatkuvasti parantaa tuottavuutta ja kilpailukykyä ammattitaitoisen henkilöstömme kehittämien ja ylläpitämien tehokkaiden prosessien pohjalta. Visio korkealaatuisista palveluista johti siihen, että saimme ensimmäisen ISO 9001 –laatusertifikaattimme ensimmäisen toimintavuoden aikana.

Vihreää Tuotantoa Suomessa

Keskitymme myös kestävään ekologiseen kestävyyteen ja pyrimme kohti vihreää tuotantoa. Olemme ottaneet pieniä ja suuria askeleita yritysvastuun parantamiseksi, joista yksi on 100% vihreän sähkön käyttöön siirtyminen tuotannossa, 95% pakkausten uudelleenkäyttäminen, 90% jätteiden kierrätys sekä paperin käytön rajoitusta vain tarpeellisiin tarkoituksiin.

Otimme käyttöön myös kestävänkehityksen johtamisen vuonna 2020, seurataksemme prosessien optimointia, vähentääksemme jätettä ja lisätäksemme tuotantokapasiteettia. Lisäksi olemme päättäneet aloittaa aurinkoenergian sisällyttämisen toimintoihimme vuoden 2022 loppuun mennessä, jolloin voimme ottaa seuraavaan askeleen kohti ”hiilipositiivisuutta”.

miha-rekar--wm9OmdN_Ig-unsplash